ABOUT

ME

simply n fotografie nicole jansen (2019_

Nicole Jansen is de  fotograaf van Simply-N!

 

Fotograferen is voor Nicole de werkelijkheid ontdoen van ruis. Ze gaat altijd opzoek naar de gelaagdheid in persoon of beeld.

Sinds een aantal jaren legt ze haar ziel en zaligheid in portretfotografie en het leveren van sfeerbeelden voor bedrijven en producties. In de portretten probeert ze het karakter te vangen van de persoon die voor haar lens staat. Voor bedrijven worden vaak haar verhalende foto’s gebruikt. Bij verschillende producties  ontstaan zo beelden die zelfs tot kunst verheven raken en in haar pop-upgalerie Unit4Art verkocht worden.

Haar vrije werk kenmerkt zich vooral door haar creatieve invalshoek, het net anders kijken waardoor je als kijker verrast wordt. Veel van haar beelden bevatten humor. Met de  "schilderen met licht" invalshoek benadrukt ze haar fine-art stijl waarin bewust beweging in de foto is gebracht en hierdoor en onwerkelijk beeld ontstaat. Vanuit haar bouwkundige professie is  Nicole ook  gefascineerd door gebouwen in aanbouw. De tijdelijke bouwkranen, bouwsteigers en werklieden  zijn vaak het onderwerp in haar fotografie.

Haar werk is te koop. Veel werk is in zwart-wit uitgevoerd, maar soms maak ze ook een uitstapje naar foto’s in kleur. Foto’s worden afgedrukt op acryl/plexiglas of dibond en geborsteld aluminium. Maar ook inlijsten met passe partout behoort tot de mogelijkheden of 1x1 m afdrukken op pvc.

Een klein deel van haar werk is te huur en te koop via  Stichting Beeldende Kunst te Voorburg.

 

Graag tot ziens, voor samenwerking, fotografie opdrachten verkoop.

 

Hartelijke groet

Nicole 

kvk nr. 64420558